top of page

AquaDeck

Afdekkingen

Lamellen

De zwembaden van Wellsol zijn uitgerust met AquaDeck lamellen. De afdekking is een fantastische aanvulling op uw zwembad.​ Een Aquadeck afdekking voor uw zwembad voldoet als geen ander aan de belofte van een veilige, stijlvolle en energiebesparende zwembadafdekking met een lange levensduur. 

Uw volautomatische lamellen-zwembadafdekking  biedt een stijlvolle bescherming voor uw zwembad. Kinderen en huisdieren kunnen niet in het water van uw privézwembad terecht komen. Een Aquadeck zwembadafdekking is bestand tegen gewichten van 70 kg per m2. In theorie kan een kind over de zwembadafdekking lopen. Natuurlijk is dat niet waarvoor een zwembadafdekking bedoeld is, maar het toont wel aan hoe veilig een Aquadeck zwembadafdekking is.

Inbouw of opbouw

Er zijn verschillende manieren waarop u een zwembadafdekking in uw zwembad kunt integreren. Het is mogelijk de afdekking in uw zwembad in te bouwen. Deze optie accentueert de esthetische kwaliteiten van het zwembad. U kunt ook kiezen voor een opbouwconstructie. Ook in dit geval zijn de veiligheid en het gebruiksgemak gewaarborgd. De zwembadafdekkingen kunnen tijdens de bouw van een nieuw zwembad worden toegepast, maar ook achteraf in bestaande zwembaden worden ingebouwd. 

Lamellen

De lamellen van Aquadeck zwembadafdekkingen kunnen van PVC of polycarbonaat worden vervaardigd. De PVC lamellen zijn leverbaar allerlei kleuren. U kunt kiezen uit wit, transparant, solar en grijs, en de lamellen zo perfect afstemmen op de stijl die u verkiest. De polycarbonaat lamellen, die een hogere slagweerstand en een nog langere levensduur hebben, zijn leverbaar als solar, transparante, metallic solar en platinum solar lamellen.  

Wellsol gaat alleen voor het allerbeste en kiest resoluut voor polycarbonaat lamellen.

Garantie

Polycarbonaat

Metallic - Solar

4 jaar garantie op techniek en 5 jaar garantie op polycarbonaat lamellen.

bottom of page